Illa, illa…

Efter ett mycket långt uppehåll med bloggen vaknade jag till ordentligt när jag hörde talas om Landstinget i Stockholms utförsäljning av en vårdcentral till de anställda genom SVT:s Rapport. Säkert har frågan redan behandlats av många före mig. Det skiter jag i för jag blir uppriktigt förbannad när skattebetalarägda tillgångar säljs ut till konkurspriser. I detta fall långt under konkunkurspris. Hade det handlat om konkurs och flera spekulanter varit involverade hade prislappen blivit en helt annan.

I dag heter bolaget Hantverksdoktorn, omsatte 27 miljoner kronor första året och lämnade en nettovinst på över 2 miljoner kronor. Betänk att detta är bolagets första år!

Birgitta Rydberg (FP), Landstingsråd tycker att det är trevligt för de engagerade i personalen at de själva får driva verksamheten i egen regi. Det vore trevligt om hon och de andra som bestämmer i Landstinget engagerade sig för att förbättra Landstingets verksamhet Istället för att lägga energi på att ge bort lönsamma delar till personalen.

Det luktar mycket illa om denna affär. Räkna med att jag återkommer ifrågan!

Andra som skrivit om denna affär:
hd

Läs mer om “avknoppningar” frÃ¥n Landsting/kommuner
Olagligt

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant
Jag har placerat min blogg i Göteborg på bloggkartan.se!

Vad tycker du om artikeln? Varför inte lämna en kommentar nedan och diskutera artikeln, eller prenumerera på bloggen för att få kommande artiklar automatiskt?

Kommentarer

Hej !

Ny video om sjukvårdsskandalen i kronoberg är klar.

http://www.youtube.com/watch?v=aHQrbgI9Fxg

Hälsningar Micke Håkansson

Webbsajten finns nu i engelsk version: http://www.medicalforgery.com

Kommentera!

(required)

(required)