Billigare med linser online?

Blir det verkligen billigare att köpa linser på nätet?

Är själv bärare av linser sedan många år och har ett flertal gånger övervägt att skaffa linser på nätet. Varje gång har jag dock kommit till slutsatsen att det är bättre att köpa linserna hos optikern i stan.

För det första skiljer det inte mer än några hundralappar om man köper endagarslinser för ett halvår i taget. För det andra bör man kontrollera synen och att ögonen mår bra åtminstone en gång per år. Detta är en kostnad som oftast ingår när du köper linser i butik och en kostnad som tillkommer om du köper linserna på nätet.

Dessutom har jag förstått att de flesta optiker kräver att du är kund hos dem för att du ska kunna köpa extra linser över disk. Du har kanske precis fått slut på linserna och din order har ännu inte dykt upp i brevlådan. Du har alltså inte någon möjlighet att komplettera under tiden du väntar.

Å andra sidan verkar handeln med linser på nätet gå alldeles utmärkt av all reklam att döma. Det är kanske bara jag som haft turen att hitta en billig optiker eller inte lyckats hitta de allra billigaste linserna på nätet.

Vad tycker du om artikeln? Varför inte lämna en kommentar nedan och diskutera artikeln, eller prenumerera på bloggen för att få kommande artiklar automatiskt?

Kommentarer

Jag kan hålla med om att de i vissa fall faktiskt är bättre att handla linser via optikern men i de flesta fall kan linser som köps online bli nästan 70% billigare..

Kommentera!

(required)

(required)