Nicole Kidman’s läppar, förebild eller efterkonstruktion?

Nu är Nicole Kidman på allas läppar. Ja, de har plötsligt blivit så stora att man nästan snubblar på dem överallt på nätet.

Man undrar vilken bild som bör vara förebilden och vilken som inte bör ses som förebild för andra kvinnor/tjejer. Är Kidmans nya läppar äkta eller är de en “efterkonstruktion”. Har de plötsligt svällt pÃ¥ grund av en allergisk reaktion eller har en plastikkirurg varit där och petat?

Vi har sett många kända kvinnor genom åren vars läppar plötsligt fördubblat och ibland mångdubblat sin volym. Priscilla Presley och Linda Rosing är ett par exempel.

Jag är kanske är omodern och kanske tillhör jag en minoritet av män som inte uppskattar läppar som är mer lik en akvariefisks än en människas. Jag hoppas i alla fall att artificiellt förstorade läppar inte ses som förebilder eller ideal hos andra kvinnor i framtiden utan att detta är ett övergående fenomen.

För dig som helt missat Kidman’s heta läppar som de visades upp under Oscarsgalan kan jag rekommendera Aftonbladet som visar bÃ¥de före- och efterbilder.

Läs mer om Oscarsgalan:

DN1, DN2, DN3

SVD1

Andra bloggar om: , , ,

Twingly

Vad tycker du om artikeln? Varför inte lämna en kommentar nedan och diskutera artikeln, eller prenumerera på bloggen för att få kommande artiklar automatiskt?

Kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Kommentera!

(required)

(required)